Garažna vrata

 

Želim ponudbo - garažna vrata

 

Garažna vrata so nepogrešljiv del skoraj vsake hiše. V prvi vrsti so garažna vrata namenjena varovanju vašega doma in avtomobila. Poleti je avto zaščiten pred vročino in morebitno točo, pozimi pa nam olajša jutra, da nam ni potrebno »praskati« ledu s stekel.  Poleg tega pa garaža ponuja dodaten prostor za shranjevanje. Garažna vrata iz naše ponudbe so si zelo različna, tako po načinu odpiranja kakor tudi po videzu. Glede na zahteve trga smo našo ponudbo prilagodili vašim željam in tako lahko pri nas najdete garažna vrata vseh vrst ( sekcijska dvižna garažna vratakrilna dvižna garažna vratadvokrilna garažna vratarolo garažna vrata, ... ).

 

Vsa vrata so narejena po meri in se popolnoma prilagajajo odprtini na vašem objektu, tako lahko obstoječa stara vrata zamenjate praktično brez dodatnih gradbenih del.

 

Naša ponudba vsebuje

 

garažna vrata vseh vrst in za vsak objekt

 

 

Odločitev za nova garažna vrata je velikokrat kar kompleksen družinski projekt. V času široke in zelo raznolike ponudbe stavbnega pohištva se kupec hitro znajde v nelagodni situaciji odločanja za njemu najustreznejši izdelek. Med neskončnimi možnostmi je težko izbrati pravo. Kvalitetna garažna vrata, ki bodo zanesljivo opravljala želeno funkcijo so zagotovo dolgoročna naložba, ki kar nekaj stane. Zato se je potrebno pri takšnih odločitvah dobro informirati in pazljivo prebirati ponudbe. 

 

Da ne bo odločitev pretežka ali pa celo napačna, pa smo tukaj mi. Z dolgoletnimi izkušnjami na področju izdelave, vgradnje in vzdrževanja garažnih vrat smo zagotovo pravi naslov za pomoč pri vaši izbiri. Skupaj bomo poiskali prava garažna vrata, tako po videzu kakor tudi po funkcionalnosti. Velikokrat izbiro omejujejo tudi možnosti objekta in takrat je še posebej pomembno da se izberejo prava garažna vrata, ki jih lahko tudi nekoliko prilagodimo.

 

Gledati je potrebno na namen uporabe, na možnosti objekta, na želje uporabnikov in ne nazadnje tudi na ceno. Še posebej pa se zadnje čase posvečamo varnosti vrat pri uporabi in varnosti nasploh. Varnostni mehanizmi so dandanes že zelo izpopolnjeni in vas lahko uspešno varujejo pred morebitnimi vlomilci. Priporočljiva je vgradnja kakovostnih varnostnih ključavnic in senzorjev za prostoročno odpiranje, ki se ne dajo kopirati.

 

Garažna vrata morajo zagotavljati tudi dobro tesnjenje pred dežjem in pred prepihom, vendar pa je pametno omogočiti tudi ustrezno kroženje zraka in prezračevanje. 

 

Še največjo pozornost pa je potrebno nameniti kvaliteti vgradnje in montaže. Še tako dobra in draga garažna vrata vas bodo razočarala, če bodo vgrajena nestrokovno in malomarno. Pazite tudi, da izbrana garažna vrata ustrezajo evropskim standardom o varnosti in kakovosti in imajo oznako CE.

 

Poleg uporabnosti pa morajo biti garažna vrata tudi prijetna na pogled in stilsko sovpadati s podobo vašega doma, poslovnega prostora, dvorišča in okolice. Zato imate v naši ponudbi pestro izbiro modelov, izvedb, vzorcev in barv, kjer boste zagotovo našli ustrezno rešitev, ki bo ustrezala vaši celotni zunanji podobi objekta, kjer se bodo vaša nova garažna vrata nahajala. Garažna vrata morajo biti izbrana premišljeno, tako zaradi uporabnosti, kot tudi varnosti in zunanjega izgleda. Tako vam nudimo v izbiro sekcijska garažna vrata, rolo garažna vrata, krilna garažna vrata, krilna dvižna garažna vrata, stranska garažna vrata, segmentna garažna vrata pa še kaj bi se našlo.
 

Ker pa je varnost uporabnika na prvem mestu, so naša garazna vrata narejena iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo trajnost, varnost in udobno uporabo.

Pri končni odločitvi naj ne bo glavno merilo le cena. Odločite se za preverjenega ponudnika z referencami, ki vam omogoča kvalitetno montažo, dolgoročen servis in možnost nakupa izrabljenih delov. Le tako vam bodo garažna vrata naslednjih 10 ali 20 let v veselje in ponos.

 

 

Preberite si še kaj vse lahko vpliva na ceno in cenik garažnih vrat in na kaj morate biti pri izbiri pozorni.

 

Ponudba za garažna vrata