Krilna dvižna garažna vrata

 

Klasična dvižna vrata, Krilna vrata, Dvižna vrata, Krilna garažna vrata, ...

Ponudba za krilna garažna vrata

 

Krilna dvižna garažna vrata združujejo visoko kvaliteto, visoko tehnologijo in lep izgled za razumno ceno. Dimenzije vrat so tipske, vendar zaradi različnih možnosti vgradnje pokrivajo praktično celotno območje velikosti od 2215 x 1890 mm pa do 3090 x 2095 mm.

 

Vsi deli iz pločevine so vroče cinkani, krilo pa je še dodatno obojestransko prašno lakirano v beli ali katerikoli drugi barvi po RAL lestvici. Krilna dvižna garažna vrata se lahko namestijo v odprtino ali za odprtino garaže. Krilna vrata so pripravljena za nadgradnjo z avtomatskim pogonom.

 

Krilna garažna vrata odlikuje predvsem zelo tih in gladek tek  krila pri odpiranju in zapiranju ter zanesljiva in enostavna uporaba. Krilna dvižna garažna vrata niso izolirana, vendar pa jih lahko naknadno izoliramo s posebnimi izolacijskimi ploščami in tako dodatno privarčujete toplotno energijo v garaži.

 

Krilna garažna vrata so cenovno ugodna klasična vrata v sodobni izvedbi. Možnih je več izvedb, barv in vzorcev – tudi osebni prehod. Tako so vam an voljo tudi vrata z ločenim ( vrata ob vratih ) ali integriranim ( vrata v vratih ) osebnim prehodom.