Avtomatske zapornice 

 

Ponudba za zapornice

 

urejajo promet na dostopnih točkah v industrijske objekte, trgovske cone, javne parkirne površine ustanov, šol in z njimi vzpostavljamo nadzor nad parkirnimi mesti v naseljih. Primerne pa so seveda tudi za stanovanjske objekte, kjer se želimo zaščititi pred nezaželenim parkiranjem.

 

Sodobne avtomatske zapornice omogočajo intenzivno uporabo, vgrajena krmilna elektronika pa omogoča varno in enostavno rokovanje z njimi.

Krmilna enota omogoča različne nadgradnje in dodelave, tako da lahko zadosti še tako zahtevnemu uporabniku. Delovanje je popolnoma avtomatsko. V primeru izpada elektrike pa je možno drog dvigniti s sprostitvijo reduktorja ali z vrtljivo ročico.


Konstrukcija zapornice je izredno trpežna in omogoča dolgotrajno uporabo brez posebnega vzdrževanja. Ohišje zapornice je navadno v oranžni barvi, možno pa je barvanje po RAL lestvici in v inox izvedbi. Drog zapornice je iz aluminijastega profila dolžine do 7 m - odvisno od modela.

Nadgradnje;

Zapornica je lahko opremljena z daljinskim upravljanjem, magnetnimi karticami, induktivno zanko, elektronsko kodno ključavnico ali mehanskim stikalom, lahko je priključena na centralo vratarja ali recepcije, lahko se sama odpre ob določeni uri n ostane odprta določen čas, ... Za večjo vidljivost in s tem varnost je možno drog zapornice opremiti z opozorilnim lučkami. Dodatna baterija pa omogoča nemoteno delovanje tudi v primeru izpada elektrike.

 

 

Skratka zaupajte nam vaše želje in zahteve, mi pa bomo poiskali najboljšo rešitev.