Sekcijska industrijska vrata

 

Ponudba za industrijska dvižna vrata

 

Sekcijska dvižna industrijska vrata v prostoru in izven njega porabijo zelo malo

prostora. To je še posebej pomembno v industrijskih objektih, kjer vsak meter šteje. Sekcijska industrijska vrata se namreč odpirajo navpično navzgor in stečejo pod stropom - podobno kot garažna vrata. Glede na objekt, pa lahko vodila prilagodimo tako, da se vrata dvignejo navpično ob steni, poševno pod streho, povišano ob večjih prekladah in še bi lahko naštevali. Robustnost industrijskih vrat omogoča intenzivno uporabo v ne najbolj gostoljubnih razmerah delavnic in skladišč. Ker se industrijska vrata izdelujejo po naročilu jih lahko prilagodimo za vsako stranko glede na njene želje in potrebe. Možnosti je neskončno. Tudi če potrebujete garažna vrata s posebnimi vodili, vam lahko pomagamo tako da vgradimo industrijska vrata za enako ceno.

 

Sekcijska industrijska vrata so izdelana po meri in se lahko prilagodijo skoraj vsaki odprtini. Montirajo se znotraj za steno, tako da ostane prehod v celoti prost. Z različnimi izvedbami vodil je vgradnja možna že za preklado višine 400 mm (prostor od vrha odprtine do stropa) , sicer pa lahko preklado delno ali popolnoma nadomesti maska (umetna preklada) v enakem videzu kot so vrata. Bočno potrebujejo vodila min 100 mm špalete, če le te ni pa se vgradi kovinski stebriček. Izvedba vodil se lahko popolnoma prilagodi objektu ( poševno vodenje vrat, navpično vodenje vrat, povišano vodenje vrat, večkrat lomljeno vodenje vrat … ). 

 

Industrijska vrata se odpirajo navpično navzgor pri čemer se lomijo in zapeljejo po vodilih vodoravno pod strop. Tako lahko vozilo stoji neposredno pred vrati, ko se le ta odpirajo. Seveda pa se lahko industrijska sekcijska vrata nad odprtino dvigajo navpično, poševno pod streho, povišano ob večjih prekladah in še bi lahko naštevali. 

 

Industrijska vrata sestavljajo dvostenske lamele debeline 42 mm iz vroče cinkane in plastificirane jeklene pločevine z vtisnjeno strukturo rasti lesa. Industrijske lamele so še posebej ojačene, tako da zlahka prenašajo velike razpone oz. širine vrat. Polnjene so s poliuretansko peno, ki nudi dobro toplotno in zvočno izolacijo obenem pa povečuje strukturno trdnost vrat. Izolacija služi tudi kot prekinitev toplotnega mostu, ter tako preprečuje nastanek kondenza na notranji strani vrat. Na zunanji strani so enakomerno porazdeljeni vodoravni utori v razmiku cca. 100 mm - VODORAVNI MOTIV. Širina vrat je omejena na 10000 mm. Notranja stran vrat ima vtisnjene vodoravne črte v razmiku 100 mm in je vedno bele barve. 

 

Bočno so lamele zaključene s srebrnimi zaključki, ki so obenem podlaga za nosilno okovje. Oblika lamel in način odpiranja vrat preprečujeta nevarnost ukleščenja prstov. Okovje in stranska vodila vrat so iz vroče cinkane pločevine, za gladek tek pa skrbijo uležajena kolesa.

 

Težo vrat uravnavajo torzijske vzmeti, nameščene na osi za preklado ali na stropu. Te vzmeti omogočajo, da brez težav odpremo vrata ročno. Vrata so varovana pred padom v primeru loma vzmeti s posebnimi zatiči, ki se ob razbremenitvi vzmeti sprostijo in blokirajo vrata. Prav tako posebni noži ustavijo vrata v primeru pretrga nosilnih pletenic.
Tesnjenje je izvedeno s tesnili, ki so trajno elastična in se nahajajo na stranskih vodilih, zgornji zaključni letvi ter na spodnji lameli.
Komplet vrat sestavljajo trije paketi, kjer so v enem lamele, v drugem vodila in v tretjem okovje.
Koeficient toplotne prevodnosti lamele K = 0,41 W/m2K
Objekt mora biti opremljen še z vsaj enim vhodom v prostor, kar omogoči odpiranje vrat v sili ob morebitni okvari ali izpadu elektrike.

 

Nadgradnje;
Vrata so pripravljena za nadgradnjo z motornim pogonom na daljinsko upravljanje. Pogon je lahko stropen ali osen - odvisno glede na velikost in izvedbo.  V vrata lahko vgradimo okna z različnimi motivi ( tudi ALU zastekljeno lamelo ), osebni prehod (vrata v vratih) ali pa dodatna vrata (vrata ob vratih). Vrata so dobavljiva v več barvah po RAL lestvici.

 

Povzetek; 
- Vsa industrijska vrata so narejena po meri
- Različne izvedbe vodil ( poševno, navpično, povišano, speljano po obliki objekta … ) ne vplivajo bistveno na ceno
- Debelina vrat je po vsej površini 42 mm
- Vsa industrijska vrata imajo industrijsko okovje, kar zagotavlja maksimalno vzdržljivost in življenjsko dobo
- Posebne industrijske lamele so še dodatno ojačene, tako da zlahka prenesejo velike širine vrat, oblika lamele preprečuje ukleščenje prstov med spoji
- Industrijska vrata so varovana v primeru utrganja vzmeti ( posebni zatiči ustavijo odvijanje osi ) ali pletenice ( poseben nož ustavi pad vrat )
- Stroški vzdrževanja in sanacije morebitnih poškodb so nizki in izvedeni v zelo kratkih rokih

 

 

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih