Ograje

 

Želim ponudbo za ograje

                                                                                                                                                                              

Urejanje okolice objekta in dvorišča se zaključi z ustrezno ograjo, ki ima varovalen in še posebej dekorativen učinek. Prava izbira ograje doda zadnjo noto arhitekturi objekta in je po navadi tisti del, ki ga obiskovalec najprej opazi.

Vendar pa ograje ne sodijo le na vrt ali dvorišče. Ograje najdemo povsod. Imamo jih pred hišo, v hiši, v poslovnih prostorih, v proizvodnih halah, skladiščih, na športnih objektih, na kmetijah, … skratka povsod in vse te ograje imajo svoj namen. Tako imamo ograje, ki so zgolj namenjene videzu objekta, varovalne ograje, stopniščne ograje, balkonske ograje, ograje za živali, varnostne ograje, … in še bi lahko naštevali. 

 

Ograje se ločijo predvsem po materialu in obliki. Glede na njen namen, prostor in okolico se odločimo kakšna ograja, bi kar najbolj ustrezala. Ali pa le prisluhnemo vašim željam in zahtevam, ki jih izrazite ob naročilu ograje. Na podlagi izkušenj, ki smo jih v teh letih pridobili, vam z veseljem tudi svetujemo, katera in kakšna ograja bi bila za vas najbolj primerna. Seveda upoštevamo tudi ceno, ki ste jo pripravljeni za vašo novo ograjo plačati. 

 

Naša ponudba je sestavljena iz več vrst ograj, saj smo jo prilagodili potrebam in željam trga. In zato lahko trdimo, da se pri nas za vsakogar najde ograja, ki jo išče. Vse ograje pa so izdelane po meri.